Przyprawy do każdej potrawy – Złote myśli

Dlaczego warto ?
Wypróbuj nowe, oryginalne oraz tradycyjne i sprawdzonesmaki w Twojej kuchni, aby zadziwić swoich gości. Niewątpliwie na co dzień wykorzystujesz takie znane przyprawy. jak pieprz, sól, majeranek, bazylia, curry, ale czy słyszałaś na przykład o alpinii, fenkule, kurkumie, kaparach i czy wiesz. jak je wykorzystać do urozmaicenia przygotowywanych przez Ciebie potraw? Dzięki tej publikacji: – Posiądziesz nową wiedzę zarówno o znanych Ci już przyprawach, jak i o takich, o których nawet jeszcze nie słyszałaś. – Dzięki egzotycznym dodatkom odkryjesz na nowo znane Ci od lat potrawy. – Staniesz się jeszcze bardziej kreatywna w kuchni. Docenią to znajomi, którzy wpadną na kawę i dadzą się skusić na nową wersję szarlotki lub smakowitą sałatkę, zawierającą nietypowe i oryginalne przyprawy. – Co najważniejsze – to wszystko jest możliwe, bez nadszarpywania Twojej kieszeni. Przyprawy są tanie i powszechnie dostępne. Trzeba tylko wiedzieć, jak je wykorzystać! Przez żołądek do serca…? To powiedzenie z pewnością nie jest Ci obce. A czy chciałabyś dowiedzieć się, jak je urzeczywistnić? Nie od dziś wiadomo, że niektóre przyprawy są silnymi afrodyzjakami. Teraz także i Ty możesz się dowiedzieć, jak wykorzystywać te przyprawy podczas przyrządzania dań, tak aby posiłek poza właściwościami odżywczymi miał także właściwości… miłosne.
Pobierz darmowy fragment publikacji
Kup na Złote Myśli

Udostępnij na:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *